Opus Nettsiden

Opus har styrket laget sitt!

Opus har signert med Kari Olrich Sørebø og Kari Seim. Vi styrker oss som et kraftsentrum av kompetanse som sørger for raskere planprosesser, gjennomførbare prosjekter, og god samskaping.

«Mitt mål er at vi nå går inn i “De konkrete eksemplers år”, der vi setter fart og Opus viser vei i utviklingen av fremtidens by og stedsutvikling», sier Olrich Sørebø. Etter noen år på utbyggersiden vender Olrich Sørebø nå tilbake til selskapet som fagansvarlig leder for bærekraft. Med sin kommersielle kompetanse om markedets drivkraft, i kombinasjon med lang fartstid som byutvikler både i privat og offentlig regi på nasjonalt, regionalt og lokalt nivå, vil hun være en viktig ressurs for Opus sine kunder.

Seim har gjennom god prosjektledelse i Opus vist hvordan tillit, samarbeid og god ledelse av prosjekter bygges mellom offentlig og privat medvirkning og samskaping. «Opus har den relevante tverrfaglige kompetansen, god kvalitet, og lettbeinte organisasjonen jeg mener er nødvendig for å være en god rådgiver og konsulent for byutviklerne. Jeg stortrives med kundene og de kjekke prosjektene, og ser at her kan min erfaring være med å skape bedre fremdrift og gode resultater for byen», sier Seim.

Her kan du lese litt mer om hva Opus i tillegg kan hjelpe deg med nå som vi har Kari Olrich Sørebø og Kari Seim med på laget:
Vår kompetanse